10/22/12

BIG WHEEL NIGHT OKT. 2012


BIG WHEEL NIGHT på STARS d. 26. OKTOBER kl 20.30
Kl 20 åbnes dørene igen på STARS for vores succes fulde samarbejde omkring Big Wheel Night, hvor vi glæder os til at præsentere:

ZONKELS KANON - Performance
Henrik Vestergaard Friis alias Zarathustras Onkel har siden 2006 genskabt samtlige værker i den danske kanon Kanon for Scenekunst. I hans performance vil han vise uddrag fra disse og andre værker der kunne have været i kanonen hvis de var gode nok.

MC JABBER - Poetry Slam
UK-fødte, Berlin-baserede MC Jabber har siden midten af 90’erne optrådt solo i dansestykker og som sanger med bandet Blue Foundation
Vinder af Storbritanniens første National Poetry Slam i 1995. // Vinder af priser for Best Performance Poet og Best Overseas Poet på Austin (Texas) International Poetry Festival i 1996. // Vinder af Den Internationale SLAM! Revue på Berlin Litteratur Festival i november 2008.

ASTRID WINSLØW HAMMER - Videoperformance
Leder af BGK-Storstrøm og billedkunstner. Hendes kunst er stedspecifik og tager afsæt i kritisk kontekstuel tænkning. Hun viser sin video performance ”Being present”, der er skabt særligt til denne lejlighed. Omdrejningspunktet for hele værket er, som titlen fortæller, tilstedeværelsedét at være til stede som en konstant vekslen mellem nærvær og fravær, præsentation og repræsentation.

BATTLE - Koncert
spiller støjende garagerock: Det er fandenivoldsk, men aldrig sky for god og original melodi. Det er larmende uden at være distancerende, og poppet uden ironi. Bandet består af Ulrich Frydensberg og Jacob Koefoed, begge oprindeligt fra Vordingborg. De spiller henholdsvist guitar og trommer, og begge synger.